ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ ОТ МОН

Новини

Ако желаете да получавате актуална информация за изданията на KLETT, попълнете Вашия email в полето.

„Активни учители споделят!”

Учебници и помагала за анализ

Електронни учебници

Електронни учебници
Електронни учебници
Електронни учебници

Уважаеми колеги,

 

сега имате възможността да се възползвате от електронните версии на учебниците, с които издателстов КЛЕТ България участващи в процедурата за одобрение на учебници за 5 клас.

 

Тази година участваме в процедурата с три проекта на учебници по английски, немски и руски език.

 

Учебниците ни за 5 клас, по английски език – Your Space for Bulgaria, по немски език – Magnet  и по руски език – Конечно!, са специално адаптирани, за нуждите на българските учители и ученици, световно признати и доказано успешни образци.

 

Повече информация и части от учебниците можете да намерите на:

 

·         Your Space - http://klett.bg/index.php?act=products&do=details&id=1265&prod_id

·         Magnet - http://klett.bg/index.php?act=products&do=details&id=1266&prod_id

·         Конечно! - http://www.klett.bg/index.php?act=products&do=details&id=1263&prod_id=

 

      Електронните варианти на учебниците за 5кл ще намерите на http://scripts.school.bg/. Необходимо е единствено да попълните регистрационната форма и да въведете кода за достъп на съответния учебик.

 

      Електониите учебници могат да бъдат използвани, както онлайн, така и офлайн. Вече не е необходимо да имате интернет навсякъде, за да имате достъп до  електронния  учебник. Необходимо е да свалите приложението само веднъж и то ще остане запазено във вашето устройство.

 

      Повече информация за начина на регистрация и достъпа до електонните учебници ще намерите в приложения файл. Посетете и уебинара на издателство "Анубис - Булвест", показващ начина на работа с електронната платформа, в която се намират и учебниците на издателство КЛЕТ България  http://webinars.school.bg/anubul/webinar/7 

 

Файлове