Клет състезание по немски език

Националното КЛЕТ състезание по немски език  следва модела на сертификатните изпити и ще предизвика учениците Ви да докажат знанията и уменията си в нов формат.

 

Регламент: Националното КЛЕТ състезание по немски език се провежда в два кръга – вътрешноучилищен и национален. 

Състезанието е отворено за всички български ученици, владеещи езика на нива от А1 до С1. Подробности за провеждането и условия за участие ще намерите в регламента.

 

Награди: Победителите в националното КЛЕТ състезание по немски език и подготвилите ги учители се награждават със специални предметни награди.

 

Как да участвате? Заявете желанието си за участие в националното КЛЕТ състезание по немски език заедно с Вашите ученици, като попълните формуляра за участие (Приложение 1).

 

Изпитни материали: Проверете нивото на учениците си с примерни тестове от състезанието.

 


==Национален кръг 2019==

 

На 18 и 19 януари 2019 г. в Ловеч, се проведе националният кръг на шестото състезание по немски език, организирано от издателство КЛЕТ България.

 

В състезанието взеха участие над 190 деца, които имаха възможността да премерят сили в немския език с техните връстници от цялата страна.

 

Състезанието беше открито с великолепен концерт от ученици и учители от училището-домакин, който беше уважен от кмета на община Ловеч г-жа Корнелия Маринова и от директора на регионалното управление по образованието г-н Еленко Начев.

 


 

==Резултати==

Резултати за ниво А1 - A1 Resultati 2019

 

Резултати за ниво А2 - A2 Resultati 2019

 

Резултати за ниво B1 - B1 Resultati 2019

 

Резултати за ниво B2 - B2 Resultati 2019

 

Резултати за ниво C1 - C1 Resultati 2019

 

 


 

 

Учебници

Учебници

Помагала

Помагала

Речници

Речници