Новина

ОДОБРЕНО ОТ МОН

Уважаеми колеги

 

Горди сме да ви съобщим, че всички проекти на учебници на издателство КЛЕТ България с марките Анубис, Булвест 2000, Клет, Кеймбридж и Оксфорд за 4. и 10. клас са одобрени от МОН на първи етап. Предстои Вие, преподавателите, да дадете оценката си за пригодност на нашите учебни комплекти във втория етап от процедурата.

 

Новите проекти на учебници на издателство КЛЕТ България, с марките Анубис и Булвест 2000 за 4. и 10. клас, са с автори едни от най-добрите специалисти в страната, които познавате и от предишни години. Проектите на учебници по чужди езици са специално адаптирани най-добрите европейски образци, за да отговарят на новата учебна програма и на потребностите на българските ученици и учители.

 

Разгледайте част от учебниците тук ►ДЕМО УЧЕБНИЦИ

Примерните годишни разпределения също са налични тук ►РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

 

Всички учебници получиха одобрението на МОН на първи етап от процедурата като печатни издания с електронен вариант. Използвайте електрониите учебници, както онлайн, така и офлайн. Не Ви е необходим Интернет, за да имате достъп до електронния учебник. Свалете приложението само веднъж и то ще остане запазено във вашето устройство!

 

Вярваме, че учебницитe на издателство КЛЕТ България, с марките Анубис, Булвест 2000, Кеймбридж и Оксфорд, са най-добрия избор за вас, българските учители, и че Вие ще ги изберете за обучението на Вашите ученици.

 

Не пропускайте и серията уебинари, в които ще представим новите учебните комплекти на Анубис, Булвест 2000, Клет, Кеймбридж и Оксфорд за 4. клас. Можете да ги видите на сайтовете на anubis.bg/уебинари; bulvest.com/уебинари и klett.bg/уебинари.

 

Разчитаме на Вашата подкрепа и одобрение, за да продължим успешно нашата съвместна работа!

Образованието е наша мисия!

 

С пожелания за успех,

Екипът на Клет България

 

Учебници

Учебници

Помагала

Помагала

Речници

Речници