Представяне на образователния софтуер с марката „Изкуства“

Новина

Уважаеми колеги,

С радост искам да Ви съобщя, че от началото на 2022 г. познавателните книжки, учебниците и учебните помагала с утвърдената и обичана марка „Изкуства“ са вече част от портфолиото на „Клет България“.

Всички Ваши заявки за познавателни книжки и учебни помагала с тези марки ще бъдат изпълнени от издателство „Клет“, като по този начин ще опростим процеса на доставка и ще улесним Вашия избор.

 

Предимство за Вас!
 

Първото улеснение, от което веднага ще могат да се възползват всички учители от детски градини и подготвителните групи в училище, е безплатно тестване и запознаване с образователния софтуер с марката „Изкуства“.

 

 

 

 Ако искате да се запознаете отблизо със софтуера и да го разгледате, не се колебайте, изберете най-удобното за Вас време и се включете в специално онлайн представяне.

 

Вашата детска градина може да заяви безплатно двумесечно тестване на софтуера „Изкуства“ за всички или за отделни групи. В случай че имате желание да се включите в тестването, моля уточнете го с Вашите колеги и директор и подайте заявка на 
https://survey.alchemer.eu/s3/90418406/

 

=================================

 

Дата: 04.02.2022 г. от 13:30 ч. 

Лектор: Ангел Манчев

Тема: Представяне на образователен софтуер за детски градини

РЕГИСТРАЦИЯ ▶ https://klett-bg.zoom.us/meeting/register/tZwrf-uqqzkuHtOMACqsjh9_XCBn4rZH_s4G

 

Дата: 07.02.2022 г. от 13:30 ч. 

Лектор: Ангел Манчев

Тема: Представяне на образователен софтуер за детски градини

РЕГИСТРАЦИЯ ▶ https://klett-bg.zoom.us/meeting/register/tZcld-qhrzspHtaYkDz3hW9DYXGZeMRMN0JG

 

=================================

 

Уверете се в предимствата на това да работите по нов начин, да предизвикате и да интригувате децата. Възползвайте се още сега!

 

Още новини
Представяне на украинско-български разговорник
На 19 октомври в Женски клуб „Оранта“ беше представен нашият Украинско-български разговорник. На срещата доц. Албена Стаменова, д-р Райна Камберова и Лилия Желева разказаха за вдъхновяващата си работа по...
Вижте повече  >
Обогатяващо педагогическо взаимодействие в предучилищна възраст
Конкурс за връчване на научна награда  за предучилищна педагогика на името на Димитър Кръстев Димитров – Мастера  2023   Уважаеми колеги, Каним Ви да участвате в шестото издание на...
Вижте повече  >