ОДОБРЕНО от МОН

Новина

Уважаеми колеги,

 

С гордост Ви съобщавамe, че всички проекти на учебници и учебни комплекти на издателство Клет България с марките Анубис, Булвест 2000, Klett, Cambridge и Oxford за 4. и 10. клас са ОДОБРЕНИ ОТ МОН и Вие можете да ги поръчате за своята работа през новата учебна година!

 

 

 

Не забравяйте, че към всеки наш учебник има електронен вариант – не само електронно четимите файлове, достъпни от сайта на МОН, а и специално разработени, обогатени с аудио, видео и други ресурси дигитални учебници.

Разгледайте ги на нашите сайтове klett.bg,  bulvest.comanubis.bg (бутон „Електронни учебници“) или директно на посочения линк: ЕЛЕКТРОННИ УЧЕБНИЦИ!

 

Разпределенията на учебниците също са налични за Вас и могат да бъдат разгледани и свалени от нашите сайтове:

АНУБИСразпределения 4. и 10. клас

БУЛВЕСТ 2000разпределения 4. и 10. клас

КЛЕТразпределения 4. и 10. клас – чужди езици

 

Разгледайте учебниците и в ДЕМО вариант:

АНУБИСдемо версия на учебниците на 4. и 10 клас

БУЛВЕСТ 2000демо версия на учебниците на 4. и 10 клас

КЛЕТдемо версия на учебниците на 4. и 10 клас

 

Както знаете, от месец февруари 2019 г. издателска къща „Анубис“ ООД, издателство „Булвест 2000“ ООД и „Анубис-Булвест“ ООД се вляха в КЛЕТ България ООД. Така създадохме най-голямото образователно издателство у нас с единствената цел да осигурим най-качествено учебно съдържание и най-добро обслужване за Вас и Вашите колеги.

 

Изданията на Клет България с марките Анубис, Булвест 2000, Klett, Cambridge и Oxford са сред най-качествените на пазара, изработени са напълно в съответствие с програмите на МОН и най-високите европейски стандарти за учебни материали!

 

 

Образованието е наша мисия. Разчитайте на нас!

Екипът на Клет България

 

                                                                                                                              

 

Още новини
Градивни частици на успешния учебен процес
За нас подпомогането на Вашия ефективен учебен процес е смисълът и целта на нашата работа. Затова и всичките ни усилия са насочени натам.   Представяме Ви „градивните„ частици за успешен учебен процес на...
Вижте повече  >
Представяне на украинско-български разговорник
На 19 октомври в Женски клуб „Оранта“ беше представен нашият Украинско-български разговорник. На срещата доц. Албена Стаменова, д-р Райна Камберова и Лилия Желева разказаха за вдъхновяващата си работа по...
Вижте повече  >
Обогатяващо педагогическо взаимодействие в предучилищна възраст
Конкурс за връчване на научна награда  за предучилищна педагогика на името на Димитър Кръстев Димитров – Мастера  2023   Уважаеми колеги, Каним Ви да участвате в шестото издание на...
Вижте повече  >