ОДОБРЕНО от МОН

Новина

Уважаеми колеги,

 

С гордост Ви съобщавамe, че всички проекти на учебници и учебни комплекти на издателство Клет България с марките Анубис, Булвест 2000, Klett, Cambridge и Oxford за 4. и 10. клас са ОДОБРЕНИ ОТ МОН и Вие можете да ги поръчате за своята работа през новата учебна година!

 

 

 

Не забравяйте, че към всеки наш учебник има електронен вариант – не само електронно четимите файлове, достъпни от сайта на МОН, а и специално разработени, обогатени с аудио, видео и други ресурси дигитални учебници.

Разгледайте ги на нашите сайтове klett.bg,  bulvest.comanubis.bg (бутон „Електронни учебници“) или директно на посочения линк: ЕЛЕКТРОННИ УЧЕБНИЦИ!

 

Разпределенията на учебниците също са налични за Вас и могат да бъдат разгледани и свалени от нашите сайтове:

АНУБИСразпределения 4. и 10. клас

БУЛВЕСТ 2000разпределения 4. и 10. клас

КЛЕТразпределения 4. и 10. клас – чужди езици

 

Разгледайте учебниците и в ДЕМО вариант:

АНУБИСдемо версия на учебниците на 4. и 10 клас

БУЛВЕСТ 2000демо версия на учебниците на 4. и 10 клас

КЛЕТдемо версия на учебниците на 4. и 10 клас

 

Както знаете, от месец февруари 2019 г. издателска къща „Анубис“ ООД, издателство „Булвест 2000“ ООД и „Анубис-Булвест“ ООД се вляха в КЛЕТ България ООД. Така създадохме най-голямото образователно издателство у нас с единствената цел да осигурим най-качествено учебно съдържание и най-добро обслужване за Вас и Вашите колеги.

 

Изданията на Клет България с марките Анубис, Булвест 2000, Klett, Cambridge и Oxford са сред най-качествените на пазара, изработени са напълно в съответствие с програмите на МОН и най-високите европейски стандарти за учебни материали!

 

 

Образованието е наша мисия. Разчитайте на нас!

Екипът на Клет България

 

                                                                                                                              

 

Още новини
Захари Карабашлиев в Е-академия
  Дата:  18.05.2022 г. Начало:  17:30 ч. Тема:  24-ти май - за буквите и хората Регистрация ▶  ...
Вижте повече  >
НОВО!!! КМИТ 5.-6. клас
Уважаеми колеги,   С радост съобщаваме, че днес на открито заседание на МОН бяха одобрени на първи етап и трите ни проекта за учебници по предмета КМИТ (компютърно моделиране и информационни технологии) за 5. и 6....
Вижте повече  >
CAMBRIDGE DAY 2022 – eдна легенда се завръща!
Уважаеми колеги,   Имам удоволствието да Ви съобщя, че след двегодишно прекъсване най-голямото събитие в английския език в цяла Югоизточна Европа, Cambridge Day Sofia отново ще се проведе на живо .  ...
Вижте повече  >