ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ ОТ МОН

Новини

Ако желаете да получавате актуална информация за изданията на KLETT, попълнете Вашия email в полето.

„Активни учители споделят!”

Учебници и помагала за анализ

КЛЕТ Състезание по немски език

Включете се в петото националното КЛЕТ състезание по немски език, което следва модела на сертификатните изпити и ще предизвика учениците Ви да докажат знанията и уменията си в нов формат.

Цел: Намерението ни е състезанието по немски език, което беше проведено за първи път през учебната 2013/2014 г., да се превърне в ежегодно и да се утвърди като надеждна оценка за знанията на учениците, а доброто класиране в него да бъде желано признание за учители и ученици.

Регламент: Националното КЛЕТ състезание по немски език състои от два кръга – вътрешноучилищен и национален. Тази година вътрешноучилищният кръг ще се проведе през месец януари, а националният – през февруари 2018г.

Състезанието е отворено за всички български ученици, владеещи езика на нива от А1 до С1. Регламентът на състезанието ще намерите в приложените файлове.

Награди: Победителите в националното КЛЕТ състезание по немски език и подготвилите ги учители ще бъдат наградени на специална церемония със сериозни предметни награди.

Как да участвате? Заявете желанието си за участие в националното КЛЕТ състезание по немски език заедно с Вашите ученици не по-късно от 22 декември 2017 г. Регламентът и всички необходими формуляри ще намерите по-долу.

Изпитни материали: Проверете нивото на учениците си с примерни тестове от състезанието. Тестовете по нива ще намерите в приложените файлове.

Националният кръг на състезанието по немски език ще се проведе на 24 февруари 2018 г./събота/ от 11:00ч., при любезното домакинство на 125 СУ "Боян Пенев", СофияАдресът и карта на училището можете да откриете тук www.sou125.com/контакти

 

РЕЗУЛТАТИ - http://klett.bg/?act=news&do=detailed&id=431  

 

 

Файлове