ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ ОТ МОН

Новини

Ако желаете да получавате актуална информация за изданията на KLETT, попълнете Вашия email в полето.

„Активни учители споделят!”

Учебници и помагала за анализ
Objective Advanced Fourth Edition | pons.bg

Objective Advanced Fourth Edition

Английски

Популярната учебна система осигурява отлична подготовка за сертификатните изпити и покрива между 70 и 90 учебни часа. Objective Advanced се използва с успех в горните класове на училищата със засилено изучаване на английски език и в профилираните паралелки.


Одобрено от МОН със Заповед №РД 09-1513/05.08.2005 г. Тук ще намерите актуална информация за одобрените от МОН учебници и учебни помагала по английски език за периода 2003 - 2015г. http://www.mon.bg/?go=page&pageId=10&subpageId=70


Учебникът съдържа 25 кратки урока, всеки от които е разположен на 4 страници, 15 рубрики за целенасочена подготовка за изпита, 15 рубрики за трениране на компонента писане, 5 преговорни урока. Безплатният интерактивен диск включва занимателни игри и упражнения.


Голямото разнообразие от текстове и интервюта на актуални теми лесно привличат интереса на учащите, а упражненията по лексика и граматика им осигуряват трайни познания по езика.


Ръководството за учителя осигурява пълна подкрепа на учителите с идеи за провеждане на часа, а Teacher's Resources Audio CD/CD-ROM допълва материалите за учителите с примерен тест по формата на изпита.


Четвъртото издание на учебната система подготвя за обновения формат на изпита (в сила от 2015 г.).


Коментари

Опцията за коментар е достъпна след вход в системата.