ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ ОТ МОН

Новини

Ако желаете да получавате актуална информация за изданията на KLETT, попълнете Вашия email в полето.

„Активни учители споделят!”

Учебници и помагала за анализ
Business Advantage | pons.bg

Business Advantage

Английски

Business Advantage
INTERMEDIATE TO ADVANCED


– учебна система по бизнес английски
– 75 учебни часа на ниво, могат да се разширят до 100 часа


Учебната система е разработена за паралелки и групи с бизнес насоченост. В основата на иновативната система е залегнал фокусът върху бизнеса като съвместяване на теория, практика и отработени умения, благодарение на които учащите да овладеят не само езика, но и способността да работят успешно в бизнес средата.


Лексикалният подход на системата към овладяване на езика е изграден посредством проучване на Cambridge and Notthingham Spoken Business English Corpus. Това е уникална колекция от говорим английски, извлечен от бизнес и работен контекст и гарантиращ, че езикът, овладян посредством системата, ще помогне на учащите да общуват по-ефективно в днешната световна бизнес среда.


Учебникът е в комплект с безплатно DVD, на което са записани бизнес интервюта с представители на различни компании. Рубриките Business skills съдържат автентични изрази от реални бизнес срещи и помагат на учащите да подобрят уменията си в области като презентиране, преговори, срещи и установяване на бизнес контакти.


С Personal Study Book учащите могат да затвърждават наученото извън класната стая и да упражняват езика.


Ръководството за преподавателя осигурява насоки за работа и идеи, а Classware DVD-ROM превръща класната стая в интерактивна.
http://www.cambridge.org/bg/cambridgeenglish/catalog/business-professional-and-vocational/business-advantage/resources


Коментари

Опцията за коментар е достъпна след вход в системата.