CAMBRIDGE DAY 2022 – eдна легенда се завръща!

Новина

Уважаеми колеги,

 

Имам удоволствието да Ви съобщя, че след двегодишно прекъсване най-голямото събитие в английския език в цяла Югоизточна Европа, Cambridge Day Sofia отново ще се проведе на живо.

 

Cambridge Day 2022 – 4 юни 2022 г., хотел „Рамада“, София

 

Запазете за себе си датата 4 юни 2022 г. и се включете в едно от най-вълнуващите събития за преподавателите по английски език. Конференцията ще се проведе в София, хотел Рамада бай Уайндхем София Сити Сентър.

 

Издателство КЛЕТ България е официален представител на Cambridge University Press за България. Благодарение на дългогодишното ни партньорство и сътрудничество между двете организации с нас ще са трима великолепни лектори:

 

 

ПРОГРАМА

 

 

СНИМКИ

 

 

Участието в конференцията не се заплаща. Участниците ще получат сертификат за участие в конференцията и възможност да се включат във всички сесии за деня.

 

Очакваме Ви!

============================================================

 

P.S. Побързайте и резервирайте Вашето място. Местата са ограничени и се запълват според реда на записване.

Cambridge Day е конференция на учителите по английски език, която КЛЕТ България традиционно провежда за 16-а поредна година. През 2020 и 2021 г. конференцията се проведе онлайн. Сега отново ще сме заедно на живо. Участието не присъжда брой квалификационни кредити.

Още новини
Градивни частици на успешния учебен процес
За нас подпомогането на Вашия ефективен учебен процес е смисълът и целта на нашата работа. Затова и всичките ни усилия са насочени натам.   Представяме Ви „градивните„ частици за успешен учебен процес на...
Вижте повече  >
Представяне на украинско-български разговорник
На 19 октомври в Женски клуб „Оранта“ беше представен нашият Украинско-български разговорник. На срещата доц. Албена Стаменова, д-р Райна Камберова и Лилия Желева разказаха за вдъхновяващата си работа по...
Вижте повече  >
Обогатяващо педагогическо взаимодействие в предучилищна възраст
Конкурс за връчване на научна награда  за предучилищна педагогика на името на Димитър Кръстев Димитров – Мастера  2023   Уважаеми колеги, Каним Ви да участвате в шестото издание на...
Вижте повече  >