CAMBRIDGE DAY 2022 – eдна легенда се завръща!

Новина

Уважаеми колеги,

 

Имам удоволствието да Ви съобщя, че след двегодишно прекъсване най-голямото събитие в английския език в цяла Югоизточна Европа, Cambridge Day Sofia отново ще се проведе на живо.

 

Cambridge Day 2022 – 4 юни 2022 г., хотел „Рамада“, София

 

Запазете за себе си датата 4 юни 2022 г. и се включете в едно от най-вълнуващите събития за преподавателите по английски език. Конференцията ще се проведе в София, хотел Рамада бай Уайндхем София Сити Сентър.

 

Издателство КЛЕТ България е официален представител на Cambridge University Press за България. Благодарение на дългогодишното ни партньорство и сътрудничество между двете организации с нас ще са трима великолепни лектори:

 

 

ПРОГРАМА

 

 

СНИМКИ

 

 

Участието в конференцията не се заплаща. Участниците ще получат сертификат за участие в конференцията и възможност да се включат във всички сесии за деня.

 

Очакваме Ви!

============================================================

 

P.S. Побързайте и резервирайте Вашето място. Местата са ограничени и се запълват според реда на записване.

Cambridge Day е конференция на учителите по английски език, която КЛЕТ България традиционно провежда за 16-а поредна година. През 2020 и 2021 г. конференцията се проведе онлайн. Сега отново ще сме заедно на живо. Участието не присъжда брой квалификационни кредити.

Още новини
Английски и немски език ПП за 12. клас
Уважаеми колеги,   С радост съобщаваме, че днес на открито заседание на МОН бяха одобрени на първи етап и двата подадени от нас проекта на учебници по чужди езици за 12. клас както следва:   Английски...
Вижте повече  >
Заявки за КМИТ за 5. и 6. клас
Уважаеми колеги,   Днес , 23 юни 2022 г., стартира процедурата по избор на безплатните учебници за 5. и 6. клас по новия предмет компютърно моделиране и информационни технологии....
Вижте повече  >
Дигитални STEM уроци
  Вашето училище кандидатства ли в НП „Изграждане на училищна STEM среда“? Имате ли вече изградени STEM центрове? Необходим ли ви е софтуер с учебно съдържание и методическа подкрепа за STEM обучение?...
Вижте повече  >