ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ ОТ МОН

Новини

Ако желаете да получавате актуална информация за изданията на KLETT, попълнете Вашия email в полето.

„Активни учители споделят!”

Учебници и помагала за анализ

Новини

Учебници за 2.и 6. клас - ОДОБРЕНИ на първи етап

kllltn.jpg

Уважаеми колеги

Горди сме, че новите проектите на учебници за 2 и 6 клас по английски, немски и руски език, на издателство КЛЕТ България, са ОДОБРЕНИ на първия етап от процедурата на Министерството на образованието и науката!

Проектите за 2. клас:

- Английски език - Super Minds for Bulgaria;

- Немски език – Das Zauberbuch;

- Руски език – Веселые ребята;

И

Проектите за 6. клас:

- Английски език - Your Space for Bulgaria;

- Немски език – Magnet;

- Руски език – Конечно!

получиха оценка “СЪОТВЕТСТВА НА ДЪРЖАВНИЯ ОБРАЗОВАТЕЛЕН СТАНДАРТ” и продължават напред в процедурата по одобрение на МОН!

Всички учебници бяха одобрени като книжно тяло с електронен вариант и предстои да получите, както книжните екземпляри за оценка на пригодността, така и код за достъп до електронните версии на учебниците.

Предстои Вие, нашите приятели и партньори – учителите по чужд език, да дадете своята оценката и одобрение за качеството на нашите учебници и най-вече да изберете системите, по които да започнете работа през новата учебна година.

Вярваме, че благодарение на Вас и на качеството на нашите проекти, успехът на учебниците ни за 5. клас ще се повтори и във 2., 6. и 8. клас, и през есента няколко десетки хиляди български ученици ще се обучават по съвременните методи, по които учи чужд език Европа.

Разчитайте на нас! Образованието е наша мисия!

Екипът на Клет България