Специална библиотека за ученици и родители по време на извънредното положение

 

 

 

От днес на сайта ни ще намерите специално разработена библиотека с части от учебни помагала в помощ на обучението у дома.

 

Подготвените материали включват части от учебните тетрадки по основните предмети от 1 до 7 клас и най-добрите помагала с марките Анубис и Булвест 2000. Те могат да се разпечатват, фотокопират и да се попълват на части

 

Направените  извадки от учебните тетрадки и помагалата, съответстват на учебния материал по месеци. Материалите са в PDF формат, позволяващ лесното отпечатване на цял раздел или част от материала, което сме сигурни, че ще облекчи учебния процес в условия на дистанционно обучение.

 

С нашите специални издания вече имате напълно безплатен достъп до съдържанието на допълнителни материали, необходими за пълноценен учебен процес, които са подходящи както за упражняване на новоусвоения материал, така и за преговор на вече усвоените знания самостоятелно или заедно с родителя. 

 

 

Библиотеката ни ще бъде допълвана и през следващите дни.

 

=======================================================

Не забравяйте, че в момента можете да достъпите и ЕЛЕКТРОННИТЕ ни учебници напълно безплатно на нашия сайт www.klett.bg/Свободен достъп