ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ за 3., 7., 9. и 10. клас

Новина

Уважаеми колеги,

 

С радост и гордост искаме да Ви съобщим, че всички проекти на учебници на издателство КЛЕТ България за 3., 7., 9. и 10. клас по английски, немски, руски, испански и френски език, които участваха в процедурата за пригодност, са окончателно одобрени от МОН и от Вас преподавателите по чужди езици.

 

Учебниците получиха одобрение като печатни издания с електронен вариант. Електрониите учебници могат да бъдат използвани, както онлайн, така и офлайн. Вече не е необходимо да имате интернет навсякъде, за да имате достъп до електронния учебник. Необходимо е да свалите приложението само веднъж и то ще остане запазено във вашето устройство.

 

Повече информация за начина на регистрация и достъпа до електонните учебници ще намерите в приложения файл.

 

Новите учебници на Клет за 3., 7., 9. и 10. клас са внимателно подбрани от най-добрите европейски образци и са специално адаптирани, за да отговарят на новата учебна програма и на потребностите на българските ученици и учители. Вярваме, че учебницитe на издателство КЛЕТ са най-добрия избор за Вас българските учители по чужд език и че няма да се поколебаете да изберете европейското качество за своите ученици.

 

Внимание!

Не забравяйте, че срокът за подаване на заявките за 3. и 7. клас от директорите на училища е 3 август 2018 г. През електронната форма https://www.anubis-bulvest.com/%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BA%D0%B8, която ще намерите на нашия сайт и на сайтовете на партньорите ни от ИК Анубис и издателство Булвест 2000 това може да стане лесно и бързо. През тази форма можете да направите и избора си за учебници по останалите предмети от изключително богатия каталог на ИК Анубис и издателство Булвест 2000.

 

Процесът на подаване на поръчка е максимално улеснен. След попълване на Вашите данни и заявяване на необходимите Ви издания от КЛЕТ, Анубис или Булвест Вие веднага получавате на електронната си поща подписан и подпечатан договор, а изданията на Клет за 3. и 7. клас ще Ви бъдат доставени от дистрибутора ни Анубис-Булвест ООД.

 

Нашите учебници ще са готови за началото на учебната година, така че избирайки ги, освен качество, Вие си гарантирате навременна доставка и спокойно начало на учебния процес.

 

Пълната информация за учебниците за 3., 7., 9. и 10. клас ще намерите на сайта на издателството:

 

 

ЗА ПОРЪЧКА: 

https://www.anubis-bulvest.com/%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BA%D0%B8 

 

 

 

Разчитайте на нас! Образованието е наша мисия!

Екипът на Клет България

 

 

Още новини
Информатика 12. клас
Очаквайте скоро!   Новото учебно помагало „Програмиране на информационни системи“ , предназначено да обезпечи обучението в едноименния модул в 12. клас на профил Информатика . Повече за...
Вижте повече  >
Предстояща конференция, организирана от Oxford University Press
Скъпи, колеги,   Имаме удоволствието да Ви поканим на  международната ELT онлайн конференция, организирана от Oxford University Press - Advancing Knowledge and Learning .   Тя ще се проведе в...
Вижте повече  >
Събития в подкрепа на учителя
Уважаеми колеги,   През изминалата година реализирахме голям брой разнообразни събития, които, вярваме, че бяха интересни и полезни за Вас.     Тази година сме подготвили още вълнуващи срещи за...
Вижте повече  >