Заявки на познавателни книжки за 1. група

Новина

Уважаеми колеги,
 
Министерският съвет на Република България прие промяната в Постановление № 79 от 2016 г. за осигуряване за безвъзмездно ползване на познавателни книжки, учебници и учебни комплекти, с която се гарантира финансиране за закупуване на познавателни книжки за децата от първа възрастова група.

Това е чудесна новина, която ще позволи да всички деца да постъпят в детските градини с предварително осигурени нови учебни материали!

 

Процедурата по подаване на заявките от детските градини и училищата за избор на познавателни книжки за 1. група трябва да започне днес, 3 юни, и да продължи до 15.06.2022 г.

ЗАЯВКА

 

Можете да направите Вашите заявки за предпочитаните от Вас и Вашите колеги комплекти познавателни книжки на издателство „Клет България“:

 

Моите приказни пътечки“
с марката „Булвест 2000“

Разгледай


„Приятели“
с марката „Анубис“

Разгледай

„Аз съм в детската градина“
с марката „Изкуства“

Разгледай

 

Поръчаните от Вас познавателни книжки за останалите групи вече би трябвало да са доставени до Вашите учебни заведения. Новите поръчки за 1. група ще бъдат изпълнени с приоритет от издателство „Клет“ през следващите месеци.

 

 

Не пропускайте да се включите в обучението с присъждане на квалификационен кредит на тема: "Методически насоки и специфики в образователния процес. Съвременни педагогически стратегии за създаване на интерактивна учебна среда в детската градина", което ще се проведе на 09.06.2022 г. от 13:00 часа.

Регистрация ▶  https://klettbulgaria952.clickmeeting.com/metodicheski-nasoki-i-spetsifiki-v-obrazovatelniya-protses-dg/register?_ga=2.149258355.494651832.1653624045-337034247.1652882868 

 

Внимание! Не забравяйте, че част от образователния пакет (независимо кой комплект познавателни книжки от портфолиото на „Клет“ изберете) за Вашите учители включва и интерактивния ни образователен софтуер, който Ви гарантира по-добро и интересно провеждане на занятията.


Разчитайте на нас! Образованието е наша мисия!

Още новини
ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ за профил по чужд език
Скъпи, колеги, Радостни сме да споделим с Вас, че на 2.08.2022 г. на открито заседание на МОН бяха финално одобрени на втори етап проектите за учебници по английски и немски език за 12. клас профилирана подготовка.  ...
Вижте повече  >
Временно затворен информационният център
Уважаеми клиенти,   Информираме Ви, че в периода 8.8. – 12.8.2022 г. информационният център на издателство КЛЕТ България в София , ул. Никола Тесла 5, BSR II, ет. 4, няма да работи с клиенти поради годишна...
Вижте повече  >
Нова платформа на Cambridge University Press & Assessment
Уважаеми колеги,   Cambridge One е новата платформа на Cambridge University Press & Assessment , която осигурява дигитално съдържание оптимизирано за онлайн обучение. Това е и причината да се разделим с някои от...
Вижте повече  >