Осмо национално състезание по немски език

Новина

На 29.05.2021 г. се състоя националния кръг на състезанието по немски език, което организираме за осми път.

 

За трета поредна година домакин на състезанието беше град Ловеч и емблематичната ловешка езикова гимназия ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ . Тазгодишното състезание събра учители по немски език, родители и над 160 деца, участници в състезанието.

 

   

 

   

 

Тържественото откриване на състезанието се проведе на 28.05.2021 г. Гостите и участниците на състезанието имаха възможността да присъстват на концерт, организиран от учениците от гимназията домакин. Официални гости на откриването бяха г-жа Корнелия Маринова – кмет на община Ловеч и г-н Еленко Начев - началник на Регионалното управление по образованието – Ловеч. След края на концерта гостите и участниците на състезанието имаха възможността да се насладят на спектакъла „Звук и светлина“ върху Ловешката средновековна крепост.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

     

 

 

 

Състезанието стартира точно в 11:00 часа на 29.05.2021 г., а участниците от всички нива започнаха да се събират още в 10:00 часа пред входа на гимназията, нетърпеливи да покажат знанията си.

 

   

 

   

 

Докато учениците събираха своите мисли над изпитните материали техните учители имаха възможността да присъстват на презентация, имаща за цел да ги запознае с най-новите учебниците на издателството, както и новата образователна среда iZZI.

 

   

 

 

   

 

 

Още новини
Обучения с кредити
Уважаеми колеги, имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в  обучения с кредити, които ще се проведат през февруари и март.  
Вижте повече  >
Познавателни книжки с марките „Анубис“ и „Булвест 2000“
Осигуряваме Ви безплатен 60 дневен достъп  до електрооните познавателни книжки с марките „Анубис“ и „Булвест 2000“.   ✅ Разгледайте познавателните книжки в 5 лесни стъпки:...
Вижте повече  >
Информатика 12. клас
Очаквайте скоро!   Новото учебно помагало „Програмиране на информационни системи“ , предназначено да обезпечи обучението в едноименния модул в 12. клас на профил Информатика . Повече за...
Вижте повече  >