Безплатен достъп за учениците от 1., 2. и 3. клас до електронните образователни ресурси на издателство „Клет България“

Новина

Ние от издателство „Клет България“ с радост искаме да ви съобщим, че от предстоящата учебна 2024/2025 година вече и учениците от 3. клас, които учат по изданията с марките Анубис, Булвест 2000 и Изкуства, ще могат да се възползват от безплатен достъп до електронните ни ресурси в образователната среда iZZI.

 

Този процес започна в началото на 2023/2024 учебна година, когато предоставихме безплатен достъп на учениците от 1. и 2. клас до електронните ресурси в платформата. Ние знаем, че за най-малките ученици е много важно да имат достъп до електронния вариант на своите учебни издания у дома, за да не е необходимо да носят изключително тежката си раница до училище всеки ден. Също така осъзнаваме, че за съвременните деца дигиталната среда е много по-позната, затова искаме да им дадем възможност да имат достъп до качествено и безопасно достъпно съдържание в електронната среда.

 

Какво представлява платформата iZZI?

Модерната и иновативна образователна среда на издателство „Клет България“ –  iZZI, събира в себе си години на разработване на над 50 000 ресурса, над 130 учебника и повече от 30 000 интерактивни задачи, игри и симулации. iZZI е повече от дигитална образователна платформа – тя представлява нов подход към преподаването на учебен материал, който отговаря на очакванията и изискванията на най-важното за едно общество – неговите деца.

 

За учениците iZZI предлага следващо поколение образователна среда, в която обучителният процес преминава по занимателен и интерактивен път. Платформата съдържа богата колекция от учебни материали, които са достъпни на едно място.

 

Безплатният достъп на децата до платформата iZZI подпомага работата на учителите, като предлага цифровото съдържание, което допълва одобрените от МОН печатни учебници. Провеждането на учебни часове е лесно и практично, а удобният интерфейс предлага възможност за създаване на виртуални класове или групи.

 

Безплатният достъп на учениците до платформата iZZI подпомага родителите, като прави ученето истинско удоволствие за техните деца. Платформата предлага интерактивен метод за обучение, който се отличава със съвременно аудио-визуално съдържание. iZZI дава възможност на родителите да проследят напредъка на детето благодарение на електронната информационна база, с която платформата разполага.

 

 

 

Как мога безплатно да достъпя всички ресурси в iZZI?

За да активирате безплатния достъп до електронните ресурси, е необходимо да създадете детски профил на вашия ученик в Klett ID, който трябва да бъде свързан към учителски или родителски такъв. След това е нужно да въведете отпечатания в хартиеното издание на учебника код, за да ви отчете системата и да ви даде свободен достъп до електронните материали за съответния клас. Ако имате затруднения със създаването на детски профил, може да използвате наръчника, който създадохме за вас, тук: https://online.fliphtml5.com/uydxs/emdn/.

 

 

Следвайте стъпките:

  1. Създайте безплатна регистрация за вашите ученици.
  2. Осигурете им безопасна електронна среда за учене.
  3. Направете приключението им в света на образованието по-забавно и интересно.

 

Още новини
ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРА „iZZI ЗНАЙКО“
РАЗДЕЛ 1. ПРАВИЛА (ОБЩИ УСЛОВИЯ) НА ИГРА “#iZZI ЗНАЙКО” Настоящите правила (по-долу за краткост Правилата) определят начина на провеждане на играта “#iZZI ЗНАЙКО” (по-долу за краткост Играта) и уреждат...
Вижте повече  >
Промени по общообразователните предмети в програмите за учениците от 5. – 10. клас
Ние от издателство „Клет България“ знаем, че понякога е трудно да се проследят всички промени, които настъпват в учебните програми. Нашият редакторски екип синтезира настъпилите промени в програмите  по...
Вижте повече  >
ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРА “iZZI ТЕСТ”
РАЗДЕЛ 1. ПРАВИЛА (ОБЩИ УСЛОВИЯ) НА ИГРА “#iZZI ТЕСТ” Настоящите правила (по-долу за краткост Правилата) определят начина на провеждане на играта “iZZI TЕСТ” (по-долу за краткост Играта) и уреждат...
Вижте повече  >