Новина

Видео уроци в подкрепа на българските ученици

 

Ние от издателство Клет България осъзнаваме колко е важно да не се поддаваме на паника и  да успеем да се адаптираме към настоящата ситуация. Като водещо българско образователно издателство, нашият фокус винаги е бил образованието на децата ни, а в момента - подпомагането на процеса на дистанционно обучение, който е ново предизвикателство за ученици и учители и за цялата образователна система.

Първото, което направихме още миналата седмица, беше да осигурим свободен достъп на всички учители, родители и ученици до електронните ни учебници и ресурси с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett. По този начин подпомогнахме създаването на условия за дистанционна работа и за възобновяване на образователния процес.  Над 100 000 потребители на ден се възползваха от тази възможност! Благодарим Ви за високата оценка, милите думи и доверието, което ни гласувахте, избирайки да използвате именно нашите дигитални инструменти. smiley

Следващата инициатива, която с радост подкрепяме, е идеята на МОН и БНТ за създаване на видео уроци, които да бъдат излъчвани в помощ на учениците. От четвъртък по БНТ стартира ежедневното излъчване на уроци по учебниците на Анубис, Булвест 2000 и Klett. Уроците ще бъдат изнесени от едни от най-добрите учители в България по Български език и литература, Математика, Околен свят и всички останали основни предмети от учебните програми за начален и прогимназиален етап.

 

Надяваме се скоро животът да се върне към нормалния си ритъм, но до тогава ние от издателство Клет България сме насреща, за да помагаме на българските учители в нелеката задача да образоват и поддържат будни умовете на децата ни, дори от разстояние.

 

 

Бъдете здрави и разчитайте на нас! Образованието е наша мисия. smiley

Екипът на Клет България

 
 

Учебници

Учебници

Помагала

Помагала

Речници

Речници