Новина

Електронното съдържание на издателство КЛЕТ България достъпно в Microsoft Teams

Още едно улеснение българските учители при дистанционната им работа с учениците.

 

Електронните и електронно четимите учебници на издателство КЛЕТ България са достъпни в Майкрософт Тиймс – платформата, за която Министерство на образованието и науката осигури лицензи за българските учители.

 

Всеки един учител, със създадената от МОН регистрацията в платформата, може лесно да работи с цялото електронно съдържание от издателство Клет с един клик.

 

Виртуалната класна стая в MS Teams осигурява възможност на всеки учител да проведе часа си, работейки в реално време с конкретно издание, като го сподели с участниците в класната стая.

 

 

Как се използва електронното съдържание на издателство Клет в Майкрософт Тиймс:

  1. Влезте в MS Teams с потребителското име и парола, предоставени Ви от МОН.
  2. От лентата с инструменти вляво изберете иконата на издателство Клет България.

  1. Кликнете въху бутон Използвай.

 

Очаквайте скоро в MS Teams новата софтуерна среда от Клет България - NUADU с тренировъчни тестови задачи за подготовка за националното външно оценяване по български език и литература.

 

Средата NUADU в комбинация с Microsoft Teams е цялостно решение, което гарантира на учителите възможност да стартират класната си стая, чрез инструменти за видеоконферентна връзка на живо. В същото време преподавателите могат да задават упражнения и уроци, като избират от библиотека с готови задачи, учебни материали, видео, образователни игри, симулации и презентации в своите часове.

 

 

Всеки ученик може да избере определен набор от упражнения за самоподготовка, които да използва за проверка на знанията си.

 

Възползвайте се от всички възможности, които издателство Клет България Ви осигурява!

 

Образованието е наша мисия. Разчитайте на нас!

 

 

Учебници

Учебници

Помагала

Помагала

Речници

Речници