За нас

Издателство КЛЕТ България - най - голямото образователно издателство у нас.

 

Издател на учебници Klett, Анубис, Булвест 2000 и учебни помагала PONS и Langenscheidt.

Изключителен представител за България на KlettDeltaCambridge University Press, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue


Групата КЛЕТ води началото си от 1897 г. и е семейно издателство, чиято мисия е развиване и усъвършенстване на образованието.

Базирана в Щутгарт, Германия, със своите 67 компании, разположени в 33 града в 15 страни, групата КЛЕТ е водещ образователен издател в Европа.

Богатата палитра издания на КЛЕТ обхваща всичко от класическия учебник до модерни интерактивни учебни материали, от специализирана до художествена литература.

Групата КЛЕТ е не само издател, а водещ доставчик на образователни услуги в Европа. В училищата и университетите на групата КЛЕТ се обучават повече от 100 000 души. В групата работят над 3 600 служители, които генерират оборот от над 700 милиона евро всяка година.

В България групата КЛЕТ присъства с компаниите си РААБЕ България и КЛЕТ България.

Издателство КЛЕТ България осигурява на българския пазар учебни системи и учебни помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press издателствата Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt.

КЛЕТ България е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в БългарияБългаро-Британската бизнес Асоциация, Германо-Бъгарската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.


От началото на 2019 г. в издателство Клет България ООД се вляха Издателска къща АНУБИС ООД, Издателство БУЛВЕСТ 2000 ООД и Анубис-Булвест ООД, превръщайки по този начин Клет в най - големия образователен издател у нас.

Издателство Клет продължава да развива марките АНУБИС и БУЛВЕСТ 2000 - символ на високо качество в обучението за хиляди български учители през повече от две десетилетия.

 

Основна цел на издателствата е да продължава да бъде партньор на преподаватели, ученици, студенти и на всички, които искат да се самоусъвършенстват и развиват по пътя на знанието.

 

ОБРАЗОВАНИЕТО Е НАША МИСИЯ!

 


 

Нашите марки:                                                                                                                                                              

 

                                                                                                              

                                                                                                                                                                                          


 

Нашите партньори:

 

                                                  

 


 

Асоциация на Кеймбридж училищата в България:

 

 

 

Учебници

Учебници

Помагала

Помагала

Речници

Речници