За нас

Издателство КЛЕТ България

 

Издател на учебници Klett и учебни помагала PONS.

Изключителен представител за България на Klett, Cambridge University Press, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue


Групата КЛЕТ води началото си от 1897 г. и е семейно издателство, чиято мисия е развиване на образованието.

Базирана в Щутгарт, Германия, със своите 67 компании, разположени в 33 града в 15 страни, групата КЛЕТ е водещ образователен издател в Европа.

Богатата палитра издания на КЛЕТ обхваща всичко от класическия учебник до модерни интерактивни учебни материали, от специализирана до художествена литература.

Групата КЛЕТ е водещ доставчик на образователни услуги в Европа. В училищата и университетите на групата КЛЕТ учат повече от 100 000 души. В групата работят над 3 600 служители, които генерират оборот от над 500 милиона евро всяка година.

В България групата КЛЕТ присъства с компаниите си „РААБЕ България” и „КЛЕТ България”. Издателство КЛЕТ България е част от групата КЛЕТ и осигурява на българския пазар учебни системи и учебни помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, най-старото издателство в света – Cambridge University Press, издателствата Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS.

КЛЕТ България е член на Българо-британската бизнес Асоциация и на Асоциация Българска книга.


Издателска група „Клет” заедно с издателска къща „Анубис” и издателство „Булвест 2000” обединиха усилията си, следвайки общата цел за повишаване качеството на българското образование и обогатяване на българските образователни традиции чрез въвеждането на успешни европейски образователни практики.

Издателствата „Анубис” и „Булвест 2000” са добре познати на няколко поколения български учители и ученици, за които създават учебници и учебни помагала вече над 25 години.

 

Основна цел на издателствата е да продължават да бъдат полезни на преподаватели, ученици, студенти и на всички, които искат да се самоусъвършенстват и развиват по пътя на знанието.

 

ОБРАЗОВАНИЕТО Е НАША МИСИЯ!

 


 

Нашите марки:                                                                                                                                                              

 

                                                                                                              

                                                                                                                                                                                          


 

Нашите партньори:

 

                                                  

 


 

Асоциация на Кеймбридж училищата в България:

 

 

 

Учебници

Учебници

Помагала

Помагала

Речници

Речници