Новина

Положителна оценка за свободния достъп до електронни ресурси

Благодарим Ви за милите думи и пожелания, smiley които ни изпращате във връзка със свободния достъп до електронните учебници и ресурси на Анубис, Булвест 2000 и Клет!
 

Сигурни бяхме, че ще оцените положително възможността, която осигуряват електронните ни учебници за дистанционно обучение на децата, но не очаквахме, че над 50 000 потребители ще се възползват от това само вчера!

 

Вижте репортажа за дистанционното обучение, който беше излъчен в централната информационна емисия „По света и у нас“ на БНТ, на 13.03.2020 г. с участието на ръководителя на екип „Електронни продукти“ в издателство Клет България Милена Константинова

https://news.bnt.bg/news/distancionno-obuchenie-ot-ponedelnik-obzor-1043317news.html?fbclid=IwAR1vkU2c1hbjyPkdamjctj5KsrRhfDYfg516msyHp4_J5xefPyE95e2dcS4

 

Радваме се на интереса Ви и се надяваме, че всички ние сме по-спокойни като минимизираме риска за здравето на децата ни и в същото време не спираме да се грижим за образованието им. В името на това веднага приехме да се включим в инициативата на МОН и БНТ за излъчване на образователна програма за учениците, която ще стартира следващата седмица. Заедно с учители, преподаващи по наши учебници ще изработим видео-уроци, които да са от полза на учениците, докато са в принудителна ваканция.

 

smiley Бъдете здрави и дано скоро се върнем към нормалния си ритъм на живот!

 

 

Учебници

Учебници

Помагала

Помагала

Речници

Речници