Поръчка и доставка

 

Уважаеми клиенти,

Вашите поръчки се обработват и фактурират от Озон Ентъртейнмънт ООД, БУЛСТАТ 200832020 в рамките на първия работен ден след подаването им и се предават за изпращане с куриери на Озон Ентъртейнмънт ООД или куриерска фирма Спиди АД. Срок на доставка на куриерската пратка до посочения от Вас адрес - 1 до 3 работни дни.
 

 

Прави всичко възможно за качественото и срочно изпълнение на Вашите заявки, но не сме в състояние да гарантира наличност на всяко едно заглавие по всяко време.

 

За неналичните в момента заглавия или проблем с доставката ще бъдете уведомени изрично, като ще Ви бъдат предложени срок и възможности за доставката им.

 

Обърнете внимание на преференциалната такса доставка*:

●  за поръчки до 500 лв. – такса доставка 9,90 лв. с ДДС
● за поръчки от 501 лв. до 1000 лв. – такса доставка 19,90 лв. с ДДС
● за поръчки над 1000 лв. – такса доставка 39,90 лв. с ДДС

*Издателството си запазва правото на промени в таксата според измененията в цените на куриерските услуги. Такса доставка се начислява към всяка поръчка независимо от начина на доставка.

 

Доставките за чужбина се изпълняват чрез Български пощи ЕАД и се заплащат от клиента. За цените на доставките, можете да се информирате тук: http://www.bgpost.bg/  Поръчките се изпращат след получаване на плащането от страна на клиента.

 

Начини за плащане:
● С наложен платеж при получаване от куриера

Абонамент за Електронен бюлетин

Запишете се за нашия електронен бюлетин и бъдете сред първите, които научават предстоящи събития, нови продукти и материали!