Разнообразете и мотивирайте Вашите ученици с Oxford Reading Club

Новина

Уважаеми колеги,

 

С голямо удоволствие Ви съобщаваме за старта на Oxford Reading Club в България – нова инициатива, която искаме да Ви предложим и която е насочена към насърчаване любовта към четенето при децата. Oxford Reading Club подпомага процеса за изучаване на английски език, а учениците стават по-уверени и по-знаещи.

 

 

Oxford Reading Club предлага:

  • Дигитална библиотека, съдържаща над 700 заглавия в 12 различни серии.
  • Каталог с подбрани книги за деца на всяка възраст, включително заглавия от някои от най-обичаните автори в детската литература.
  • Заглавията за начинаещи включват интерактивен процес на четене в 5 стъпки, който поддържа самостоятелно четене и подобрява всички области на учене.
  • Заглавията за по опитни читатели (Bookworms и Dominoes series) включват разнообразни интерактивни функции и дейности, включително карти с думи, аудио страница по страница с регулируема скорост и запис на глас.

 

Възползвайте се и направете регистрация за тестови период от 14 дни:
https://www.oxfordreadingclub.com/user/register?type=free
 
На линка ТУК може да видите кратко видео представяне.

 

Абонаментът е валиден от деня на активация и осигурява достъп на един човек.


 
Вярваме, че това е отлична възможност за учителите да изградят виртуална библиотеките в своите класни стаи и да насърчат четенето при своите ученици.
 
При въпроси или желание да презентираме Oxford Reading Club във Вашето училище, не се колебайте да се свържете с нас!

 

 Разчитайте на нас! Образованието е наша мисия!
Екипът на издателство „Клет България"

Още новини
Дигитален продукт с педагогически материали в помощ на туристическия бранш 
На 29.09.2023 г. на специално събитие в София представихме разработените дигитални педагогически материали в помощ на туристическия бранш. Ресурсите са част от проекта ProTourism по програма Еразъм+. Проектът е фокусиран върху подобряване...
Вижте повече  >
ОБЩИ УСЛОВИЯ НА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА „БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ“
РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОРИ НА КАМПАНИЯТА И ПРАВИЛА Кампанията „Безопасен интернет” се организира и провежда от „Клет България” ООД, „Йеттел България“ ЕАД и Национален Център за Безопасен Интернет...
Вижте повече  >
Удължено работно време
Уважаеми колеги,   От 11.9.2023 г. до 6.10.2023 г. информационният център на издателство КЛЕТ България в София ще работи с клиенти с удължено работно време. Всеки делничен ден от 8:30 до 18:00 ч.  ...
Вижте повече  >