СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ РЕСУРСИ НА ИЗДАТЕЛСТВО „КЛЕТ БЪЛГАРИЯ“ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП

Новина

Ние от издателство „Клет България“ с радост искаме да ви съобщим, че от предстоящата учебна 2024/2025 година вече и учениците от гимназиален етап, които учат по изданията с марките „Анубис“, „Булвест 2000“, „Изкуства“ и Klett, ще могат да се възползват от безплатен достъп до електронните ни ресурси в образователната среда iZZI.

 

Ние знаем, че за учениците е много важно да имат достъп до електронния вариант на своите учебни издания у дома, за да не е необходимо да носят тежката си раница до училище всеки ден. Осъзнаваме, че за съвременните младежи дигиталната среда е много по-позната, затова искаме да им дадем възможност да имат достъп до качествено и безопасно достъпно съдържание.

 

Какво представлява платформата iZZI?

Модерната и иновативна образователна среда на издателство „Клет България“ –  iZZI, събира в себе си години на разработване на над 50 000 ресурса, над 130 учебника и повече от 30 000 интерактивни задачи, игри и симулации. iZZI е повече от дигитална образователна платформа – тя представлява нов подход към преподаването на учебен материал, който отговаря на очакванията и изискванията на най-важното за едно общество – неговите деца.

 

За учениците iZZI предлага следващо поколение образователна среда, в която обучителният процес преминава по занимателен и интерактивен път. Платформата съдържа богата колекция от учебни материали, които са достъпни на едно място.

 

Безплатният достъп на учениците до платформата iZZI подпомага работата на учителите, като предлага цифровото съдържание, което допълва одобрените от МОН печатни учебници. Провеждането на учебни часове е лесно и практично, а удобният интерфейс предлага възможност за създаване на виртуални класове или групи.

 

 

Как мога безплатно да достъпя всички ресурси в iZZI?

За да активирате безплатния достъп до електронните ресурси, е необходимо създаването на профил „ученик“ при регистрация в www.id.klett.bg. През профила си влезте в платформата iZZI - bg.izzi.digital и въведете отпечатания в хартиеното издание на учебника код, ползвайте свободно електронните материали за съответния учебник. В книжното тяло са отпечатани три кода за активиране за учениците през трите последователни години на употреба на съответния учебник. Ако имате затруднения със създаването на профил в нашата образователна среда, може да използвате наръчника, който създадохме специално за вас, тук: https://online.fliphtml5.com/uydxs/emdn/.

 

 

Следвайте стъпките:

Създайте безплатна регистрация в www.id.klett.bg с тип на профила „ученик“.

Въведете отпечатания в книжното тяло на учебника код в образователната среда iZZI.

Осигурете безопасна електронна среда за учене и направете приключението в света на образованието по-забавно и интересно.

Още новини
ОТКРИТ УРОК: „Независими в мрежата – как да се пазим онлайн и да сърфираме безопасно!“
През есента на 2023 г. по повод началото на учебната година ние от издателство „Клет България“ в партньорство с  Yettel и Националния център за безопасен интернет се обединихме около каузата да запознаем отблизо учителите и...
Вижте повече  >
Учебникът по немски език за 11. и 12. клас профилирана подготовка (модул 1, модул 2) е ОДОБРЕН на първи етап!
    Щастливи сме да ви съобщим, че новият ни учебник по немски език за 11. и 12. клас профилирана подготовка е ОДОБРЕН от МОН на първи етап !  ...
Вижте повече  >
СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ РЕСУРСИ НА ИЗДАТЕЛСТВО „КЛЕТ БЪЛГАРИЯ“ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП
Ние от издателство „Клет България“ с радост искаме да ви съобщим, че от предстоящата учебна 2024/2025 година вече и учениците от гимназиален етап , които учат по изданията с марките „Анубис“, „Булвест...
Вижте повече  >