Учебникът по немски език за 11. и 12. клас профилирана подготовка (модул 1, модул 2) е ОДОБРЕН на първи етап!

Новина

 

 

Щастливи сме да ви съобщим, че новият ни учебник по немски език за 11. и 12. клас профилирана подготовка е ОДОБРЕН от МОН на първи етап!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

☑️ Учебникът е предназначен за профилирана подготовка по немски език в 11. и 12. клас, ниво B1.1.

☑️ Обхваща учебното съдържание за модул 1 „Устно общуване“ и модул 2 „Писмено общуване“.

☑️ Насочен e към изграждане и усъвършенстване на компетентностите, заложени в учебната програма.

☑️ Съдържа разнообразни текстове за четене и слушане по актуални и подходящи за възрастта на учениците теми, полезни граматични карета и таблици, упражнения за произношение и правопис.

☑️ Многобройните задачи за дискусия насърчават и развиват самостоятелното мислене и уменията за аргументиране и защитаване на мнение.

☑️ Включва варианти за проектни задания, теми за дискусия, насоки за създаване на презентация, графика, брошура и др., както и задачи с подробни напътствия за самостоятелно създаване на текст.

☑️ Съдържа аудиофайлове към упражненията за слушане с разбиране и към тези по фонетика. Аудиозаписите от носители на езика дават възможност за слушане на автентична реч.

☑️ Задачите за слушане с разбиране, за аргументиране на позиция и самостоятелно създаване на текст подпомагат подготовката за държавния зрелостен изпит по немски език.

☑️ Учебникът има електронен вариант.

 

               

Още новини
ОТКРИТ УРОК: „Независими в мрежата – как да се пазим онлайн и да сърфираме безопасно!“
През есента на 2023 г. по повод началото на учебната година ние от издателство „Клет България“ в партньорство с  Yettel и Националния център за безопасен интернет се обединихме около каузата да запознаем отблизо учителите и...
Вижте повече  >
Учебникът по немски език за 11. и 12. клас профилирана подготовка (модул 1, модул 2) е ОДОБРЕН на първи етап!
    Щастливи сме да ви съобщим, че новият ни учебник по немски език за 11. и 12. клас профилирана подготовка е ОДОБРЕН от МОН на първи етап !  ...
Вижте повече  >
СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ РЕСУРСИ НА ИЗДАТЕЛСТВО „КЛЕТ БЪЛГАРИЯ“ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП
Ние от издателство „Клет България“ с радост искаме да ви съобщим, че от предстоящата учебна 2024/2025 година вече и учениците от гимназиален етап , които учат по изданията с марките „Анубис“, „Булвест...
Вижте повече  >