Новина

Учебници по чужди езици за ниво А2

Уважаеми колеги,

 

Тук можете да разгледате учебниците по чужди езици за ниво А2, които са в процедура за одобрение.

 

 

     

НЕМСКИ ЕЗИК

Ниво A2 (11-12 клас) MAGNET smart A2 Band 1

✅ Ниво A2 (11-12 клас) MAGNET smart A2 Band 2

 

 

     

ФРЕНСКИ ЕЗИК

Ниво A2 (11-12 клас) Vite pour la Bulgarie A2 Partie 1

Ниво A2 (11-12 клас) Vite pour la Bulgarie A2 Partie 2

 

 

     

ИСПАНСКИ ЕЗИК

Ниво А2 (11-12 клас) Con gusto para Bulgaria A2 Tomo 1

Ниво А2 (11-12 клас) Con gusto para Bulgaria A2 Tomo 2

 

 

     

РУСКИ ЕЗИК

Ниво А2 (11-12 клас) Классно А2 Часть 1

Ниво А2 (11-12 клас) Классно А2 Часть 2

 

Учебници

Учебници

Помагала

Помагала

Речници

Речници