КЛЕТ състезание по немски език

Новина

Уважаеми колеги,

       

Имаме удоволствието да ви съобщим, че предстои осмото национално състезание по немски език, организирано от издателство КЛЕТ България.

 

Надяваме се, че Вие, Вашите колеги и ученици очаквате тази мащабна и вълнуваща проява, и ще се включите в нея с радост!

 

Вътрешноучилищният кръг ще се проведе през месец април 2021 г. в избрано от Вас, удобно за Вашите ученици и училище време.

 

Националният кръг на осмото състезание по немски на издателство КЛЕТ България ще се проведе на 29 май 2021 г. в гр. Ловеч.

 

Запознайте се с регламента на състезанието на https://klett.bg/sastezani_nemski и заявете участието на училището си във вътрешноучилищния кръг с приложения формуляр до 26 март 2021 г.

 

Не забравяйте, че учениците и подготвилите ги учители получават материални награди заедно с признанието на цялата немскоговореща общност у нас.

 

Станете част от отбора на успяващите! smiley

 

 

Още новини
Предстояща конференция, организирана от Oxford University Press
Скъпи, колеги,   Имаме удоволствието да Ви поканим на  международната ELT онлайн конференция, организирана от Oxford University Press - Advancing Knowledge and Learning .   Тя ще се проведе в...
Вижте повече  >
Събития в подкрепа на учителя
Уважаеми колеги,   През изминалата година реализирахме голям брой разнообразни събития, които, вярваме, че бяха интересни и полезни за Вас.     Тази година сме подготвили още вълнуващи срещи за...
Вижте повече  >
Представяне на образователния софтуер с марката „Изкуства“
Уважаеми колеги, С радост искам да Ви съобщя, че от началото на 2022 г. познавателните книжки, учебниците и учебните помагала с утвърдената и обичана марка  „Изкуства“ са вече част от портфолиото на „Клет...
Вижте повече  >