CAMBRIDGE DAY 2022 – eдна легенда се завръща!

Новина

Уважаеми колеги,

 

Имам удоволствието да Ви съобщя, че след двегодишно прекъсване най-голямото събитие в английския език в цяла Югоизточна Европа, Cambridge Day Sofia отново ще се проведе на живо.

 

Cambridge Day 2022 – 4 юни 2022 г., хотел „Рамада“, София

 

Запазете за себе си датата 4 юни 2022 г. и се включете в едно от най-вълнуващите събития за преподавателите по английски език. Конференцията ще се проведе в София, хотел Рамада бай Уайндхем София Сити Сентър.

 

Издателство КЛЕТ България е официален представител на Cambridge University Press за България. Благодарение на дългогодишното ни партньорство и сътрудничество между двете организации с нас ще са трима великолепни лектори:

 

 

ПРОГРАМА

 

 

СНИМКИ

 

 

Участието в конференцията не се заплаща. Участниците ще получат сертификат за участие в конференцията и възможност да се включат във всички сесии за деня.

 

Очакваме Ви!

============================================================

 

P.S. Побързайте и резервирайте Вашето място. Местата са ограничени и се запълват според реда на записване.

Cambridge Day е конференция на учителите по английски език, която КЛЕТ България традиционно провежда за 16-а поредна година. През 2020 и 2021 г. конференцията се проведе онлайн. Сега отново ще сме заедно на живо. Участието не присъжда брой квалификационни кредити.

Още новини
ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРА „Скалата на кой от трите термометъра е надписана правилно?“
Към играта >>  https://www.facebook.com/Klett.Bulgaria   ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРА „Скалата на кой от трите термометъра е надписана правилно?“   РАЗДЕЛ 1. ПРАВИЛА (ОБЩИ УСЛОВИЯ)...
Вижте повече  >
ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ за профил по чужд език
Скъпи, колеги, Радостни сме да споделим с Вас, че на 2.08.2022 г. на открито заседание на МОН бяха финално одобрени на втори етап проектите за учебници по английски и немски език за 12. клас профилирана подготовка.  ...
Вижте повече  >
Временно затворен информационният център
Уважаеми клиенти,   Информираме Ви, че в периода 8.8. – 12.8.2022 г. информационният център на издателство КЛЕТ България в София , ул. Никола Тесла 5, BSR II, ет. 4, няма да работи с клиенти поради годишна...
Вижте повече  >